Deze website maakt gebruik van cookies

De Bruijn Administratiekantoor | Voor middelgrote en kleine bedrijven | Particulieren

Administratie en aangiften

Het is essentieel dat u goed zicht heeft op uw bedrijfscijfers en dat de salarisadministratie in orde is. Daarnaast moeten de jaarstukken goed in elkaar steken en dienen de aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting achteraf geen verrassingen op te leveren. Voor u hoeft dat geen probleem te zijn. In ons dagelijks werk is het een vanzelfsprekendheid!

Kennisoverdracht

Bedrijfscijfers moeten actueel, betrouwbaar en toegankelijk zijn. Dat geldt voor gerenommeerde bedrijven alsook voor ZZP’ers, starters en kleine groeiers. Maar niet iedere ondernemer is het gegeven om accuraat en volgens de wet- en regelgeving te boekhouden. Wij hebben daar begrip voor. Wij helpen u op weg en begeleiden u waar mogelijk.

Boekhouden en factureren via internet

Internet is in bedrijfsvoeringen niet meer weg te denken. Steeds meer bedrijven kiezen er daarom óók voor om via internet te boekhouden en eventueel te factureren.
Wij zijn positief over deze efficiënte kostenbesparende vorm van werken. Graag helpen wij u op weg en adviseren wij u gedurende het hele boekjaar. Onze toegevoegde waarde bij online boekhouden ligt vooral in onze adviesfunctie.

Particulieren

Onze dienstverlening voor particulieren betreft voornamelijk de aangifte inkomstenbelasting. Daarnaast helpen wij ook bij het afwikkelen van de administratie van een overleden dierbare.