Deze website maakt gebruik van cookies

Online factuurverwerking

TriFact365 Scan en Herken

Online verwerking van in- en verkoopfacturen en aankoopbonnetjes via een cloudapplicatie. Deze manier van verwerken kan flinke tijdwinst en kostenbesparingen opleveren.

U kunt facturen uploaden via email, een portal of vanaf uw smartphone. Scan en Herken is te koppelen aan diverse boekhoudprogramma's, waaronder ook Visma Accountview. In de markt staat TriFact365 bekend als zeer gebruiksvriendelijk. Na het leggen van de koppeling met uw boekhoudpakket(ten) kunt u direct aan de slag met de online factuurverwerking. Cursussen en/of workshops zijn overbodig. TriFact365 werkt intuïtief, bevat een online handleiding en levert gratis support via telefoon en e-mail. Tevens zijn er mogelijkheden voor online autorisatie van de facturen.

Kijk hier voor meer informatie over TriFact365 Scan en Herken of bekijk onderstaande video's voor een indruk van de mogelijkheden van het programma.

Geïnteresseerd? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

[inloggen online factuurverwerking]

Er is tevens een app beschikbaar voor smartphone en tablet. Klik hier om de TriFact365 Mobiele App te downloaden. Hier vindt u eveneens de uitleg voor het gebruik van de app. Of bekijk hieronder de introductie video van de mobiele app.

Introductie:

 

 

Autoriseren:

 

Mobiele app: